ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Ιδιωτικές & Επαγγελματικές έρευνες πάσης φύσεως!

Η εταιρεία ιδιωτικών ερευνών Jet-Set Tsoukalis - Φώντας Βρόσγος, στα Ιωάννινα, προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εχέμυθα, αξιόπιστα, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Με αρωγό την πολύχρονη πείρα μας, με άρτια εκπαιδευμένους ντετέκτιβ, αλλά και με ένα δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών, φτάνουμε στο τέλος των ερευνών μας με απόλυτη επιτυχία. Δραστηριοποιούμαστε στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, σε Άρτα, Πρέβεζα, Κέρκυρα και Ηγουμενίτσα.

Προβαίνουμε, επίσης, στη διεκπεραίωση υποθέσεων σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. 

Αναμφισβήτητα, ένας ιδιωτικός ερευνητής πρέπει να σας εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη, για να μπορείτε να του εκμυστηρευτείτε όλες τις πτυχές μιας υπόθεσης, όταν ζητάτε τη βοήθειά του.

Οι ντετέκτιβ της Jet-Set Tsoukalis - Φώντας Βρόσγος μπορούν να σας εμπνεύσουν αυτή την εμπιστοσύνη! Εμπιστευθείτε μας για οποιοδήποτε πρόβλημα σάς ταλανίζει και επωφεληθείτε των υπηρεσιών μας.

Με συνέπεια, εχεμύθεια και διακριτικότητα, αλλά και με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους έρευνας, οδηγούμαστε στην επιτυχή έκβαση των εργασιών μας.  

Στο πλαίσιο των ιδιωτικών ερευνών μας, αναλαμβάνουμε:

● Έρευνα συζυγικής απιστίας/Διαζύγια/Προγαμιαίες έρευνες
● Προστασία - Επιτήρηση ανηλίκων
● Ναρκωτικά
● Συλλογή στοιχείων
● Αναζήτηση μαρτύρων
● Εντοπισμός χαμένων προσώπων
● Εντοπισμός κακόβουλων κλήσεων με απόκρυψη
● Δικαστικές έρευνες
● Κλοπές, απάτες, Απειλές
● Προστασία προσώπων - Σωματοφύλακες - Συνοδεία VIP
● Κληρονομικά
● Ειδικές Έρευνες παντός τύπου 

Στην εταιρεία Jet-Set Tsoukalis - Φώντας Βρόσγος αναλαμβάνουμε και επαγγελματικές έρευνες, προσφέροντας ολοκληρωμένες και υπεύθυνες λύσεις σε όλους τους επιχειρηματίες που χρειάζονται τη βοήθειά μας.

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την επιχείρησή σας και ανησυχείτε για την εύρυθμη λειτουργία της, λόγω ανάρμοστης δραστηριότητας υπαλλήλων ή συνεργατών σας;

Επικοινωνήστε, τώρα, μαζί μας! Αναλαμβάνουμε
Επιχειρησιακές – Εμποροβιομηχανικές έρευνες, Ναυτιλιακές έρευνες και άλλες συναφείς υποθέσεις.